pingbot.me
Back to subtitle list

NY - Bojoku Galak (Cover) Indonesian Subtitles

 NY - Bojoku Galak (Cover)
Feb 19, 2021 16:35:02 Priambudhi Indonesian 6

Release Name:

NY - Bojoku Galak (Cover)
Download Subtitles
Jan 02, 2018 16:38:12 2.75KB Download Translate

1 00:00:22,000 --> 00:00:28,000 Wis nasibe kudu koyo ngene 2 00:00:29,000 --> 00:00:35,000 Nduwe bojo kok ra tau ngapenake 3 00:00:37,000 --> 00:00:42,000 Seneng muring, omongane sengak 4 00:00:43,000 --> 00:00:49,000 Kudu tak trimo, bojoku pancen galak 5 00:00:50,000 --> 00:00:55,000 Saben dino rasane ora karuan 6 00:00:57,000 --> 00:01:04,000 Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian 7 00:01:05,000 --> 00:01:11,000 Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno 8 00:01:11,000 --> 00:01:17,000 Senajan batinku ngampet ono njero dada 9 00:01:18,000 --> 00:01:22,000 Yo wes ben nduwe bojo sing galak 10 00:01:22,000 --> 00:01:25,000 Yo wes ben sing omongane sengak